Възможности на barsy

Системата за управление на търговски обекти barsy Ви дава огромен брой възможности, които се разширяват непрекъснато. Прочетете за някой от основните или прегледайте видео с демонстрации:

И замирисва на море

Лятото дойде и морските заведения трескаво започнаха да отварят врати. Тази година barsy може да ви бъде полезен с нова версия за мобилни устройства.

Есен, есен - особен сезон

Лятото си отиде, а с него и добрите емоции по морските заведения. Много от тези заведения ще отворят врати след почти една година.

Автоматична синхронизация между търговски обекти

В днешния забързан свят, най-ценното нещо е информацията. Единственото по-ценно от това е ... събраната информация.

За компютрите и търговските обекти

Kaкто знаете от компютрите зависи безпроблемната работа на персонала както и на заведението.

За заведенията, таблетите и хората

Таблети... има ги видове всякакви. Apple iPad, Google Nexus, Samsung Galaxy, “китайски“, но най-вече ги има все по-често в джоба на клиентите ви.

Единадесет лесни стъпки да увеличите оборота си по празниците с barsy

С Barsy може лесно да се подготвите за максимално високи продажби по празниците и да изградите лоялни клиенти за години напред

barsy и промените в Наредба 18

Информирайте се от нашата специализирана секция за промените в Наредба-18

Новата версия "BARSY SUPTO 3.0" вече е регистрирана в НАП!

Уважаеми клиенти и партньори, Бихме искали да ви уведомим, че новата версия на софтуер barsy - "BARSY SUPTO 3.0", която е съобразена с последните изисквания в Наредба H-18, отнасящи се до производителите и разпространителите на софтуер за управление на продажби в търговски обекти, вече е регистрирана в НАП.